Φοιτητές

Σύλλογος Αποφοίτων Παντείου Πανεπιστημίου

 

Το panteion-alumni.gr είναι ο τόπος συνάντησης όλων εκείνων των Παντειακών που επιζητούν να νιώθουν την αύρα του Παντείου και μετά την φοιτητική τους ζωή. Είναι ο τόπος που, από το 1942, ξανασυναντιόμαστε, αναπολούμε, διασκεδάζουμε, ενημερωνόμαστε για την εξέλιξη της επιστήμη μας και μαθαίνουμε τα νέα του Πάντειου που τόσο αγαπήσαμε.

 

Ελάτε στην παντειακή μας παρέα!

 
Η προσωπική μας «πατρίδα», το Πάντειο Πανεπιστήμιο

 

 
Από το 1942, του μαύρου χειμώνα της Κατοχής, έως σήμερα ο Σύλλογος των Πτυχιούχων του Παντείου Πανεπιστημίου ενώνει, βοηθάει, προάγει της έννοιας της συναδελφικότητας αλλά και της «εικόνας» του Πανεπιστημίου που τόσο αγαπήσαμε: Του Παντείου ή της Παντείου, για τους παλαιότερους. 
 
Σήμερα, το Panteion Alumni, κινείται με πιο σύγχρονους ρυθμούς, βασισμένο πάντοτε στις βασικές αρχές και αξίες του Συλλόγου και πάντοτε σε αγαστή συνεργασία με το μητρικό μας πανεπιστήμιο. 
 
Ζητάμε από όλους εσάς, τους Παντειακούς, την συμμετοχή σας στα δρόμενα, στις εκδηλώσεις και στις πρωτοβουλίες του Panteion Alumni, όπως επίσης ζητάμε και τις προτάσεις σας για νέες και καινοτομικές δράσεις, που θα μας φέρουν πιο κοντά και θα βοηθήσουν το Πανεπιστήμιο μας, στην προσπάθειά του να προάγει την γνώση και τις επιστήμες.
 
  • Περισσότερα βλ. εδώ.