Καλωσόρισμα φοιτητών

 

 Καλλιθέα 1η Σεπτεμβρίου 2017

       Αγαπητές Φοιτήτριες / Αγαπητοί Φοιτητές

       Σας καλωσορίζουμε με χαρά στο Νέο Ακαδημαϊκό Έτος 2017-18. Σας ευχόμαστε να έχετε μία νέα, δημιουργική και αποδοτική χρονιά, να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας και να εμβαθύνετε στις σπουδές σας.

Στη διάρκεια των χρόνων παραμονής σας στο Πάντειο θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε συνέδρια και πολιτιστικές δραστηριότητες καθώς και να παρακολουθήσετε μαθήματα για ένα ή δύο εξάμηνα σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού, μέσω του Προγράμματος Erasmus.

Το Πανεπιστήμιό μας διαθέτει μία εξαιρετική Βιβλιοθήκη, με ιδιαιτέρως κατηρτισμένες Βιβλιοθηκονόμους. Το Γυμναστήριο προσφέρει πολλές δυνατότητες άθλησης και συμμετοχής σε ομαδικά σπορ και χορευτικές ομάδες.

Η Χορωδία του Πανεπιστημίου μας έχει ήδη μία ανοδική πορεία και η Θεατρική Ομάδα παρουσιάζει κάθε άνοιξη μία ενδιαφέρουσα παράσταση.

Επίσης, σας πληροφορούμε ότι το Πανεπιστήμιό μας προσφέρει μαθήματα πέντε Ξένων γλωσσών ( Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ρωσικά και Περσικά).

Για όλα τα παραπάνω μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω του δικτυακού τόπου του Παντείου και του Τμήματος σας.

      Κατά τη διάρκεια του θέρους διεκπεραιώσαμε μία σειρά εργασιών για την αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών και των αιθουσών διδασκαλίας του Πανεπιστημίου μας. Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, οι περισσότερες αίθουσες είναι εφοδιασμένες με προβολείς και αντίστοιχες οθόνες προβολής, όπως αρμόζει σε ένα σύγχρονο Πανεπιστήμιο. Οι δαπάνες για όλες αυτές τις εργασίες καλύφθηκαν από τον προϋπολογισμό του Πανεπιστημίου, δηλαδή από την υψηλή φορολογία που καταβάλλουν οι γονείς και οι οικογένειες σας στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία. Ελπίζουμε ότι θα φροντίσετε και εσείς για τη διατήρηση αυτής της εικόνας. Σας αξίζει να σπουδάζετε σε ένα καθαρό, σύγχρονο Δημόσιο Πανεπιστήμιο. Εάν θέλετε να διατυπώσετε τις δικές σας απόψεις, μπορείτε να τις προβάλλετε σε εκατόν τριάντα πέντε πλαίσια, τα οποία υπάρχουν στο Νέο Κτίριο (από το Ισόγειο έως τον 7ο όροφο), σε άλλα δέκα πέντε πλαίσια που υπάρχουν στο αίθριο του ιδίου κτιρίου και σε ακόμη σαράντα πλαίσια που υπάρχουν στο κτίριο Στασινόπουλου (Γυάλινο).

     Είμαστε σίγουροι ότι θα αγαπήσετε το Πανεπιστήμιό μας, θα το προστατεύσετε και θα συμβάλετε με τις ιδέες, τον δυναμισμό και τις ικανότητές σας στην περαιτέρω ανάπτυξη της ακαδημαϊκής μας κοινότητας.

Η Πρύτανις

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΙΣΜΗΝΗ ΑΡ. ΚΡΙΑΡΗ

 

           Ο Αντιπρύτανης  Ακαδημαϊκών                                                                          Ο Αντιπρύτανης  Οικονομικού

            Υποθέσεων και Προσωπικού                                                                           Προγραμματισμού και Ανάπτυξης                                                                                                                   

   ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΓΕΑΣ                                                               ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΕΑΝΔΡΟΣ

 

 

erasmus w elke w MODIP wide KEDIBIM

Γ Ρ Η Γ Ο Ρ Η   Π Ρ Ο Σ Β Α Σ Η

Μηχανοργάνωση

Βιβλιοθήκη

it modip

diaugeia

MKE

SYNHGOROS

gym