Κοινωνική δράση

Μνημόνιο Συνεργασίας , Πάντειον Πανεπιστήμιο - «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. , το Πάντειον Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, το Τμήμα Κοινωνιολογίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών και «Το Χαμόγελο του Παιδιού», υπογράφουν Μνημόνιο Συνεργασίας που αφορά στην ανάπτυξη της εκπαιδευτικής, επιστημονικής και ερευνητικής συνεργασίας.

 

 

 

Πρόσκληση στην Τελετή Υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας pdf blue small 
   

 

 

 

 

 

 

 

Το Πάντειο αρωγός στο έργο της Ελληνικής ογκολογικής εταιρείας

 Το Πάντειο Πανεπιστήμιο από το Σεπτέμβριο του 2016, έχοντας έντονη κοινωνική ευαισθησία και διάθεση προσφοράς είναι αρωγός και υποστηρικτής της Ελληνικής Ογκολογικής Εταιρείας

Η Ε.Ο.Ε. είναι επιστημονικό σωματείο, ιδρύθηκε το 1967 ασχολείται με την έρευνα στους πρώιμους καρκίνους και πραγματοποιεί προγράμματα πληθυσμιακού ελέγχου και πληροφόρησης του πληθυσμού, για τους καρκίνους. Επίσης διοργανώνει σεμινάρια σε υγειονομικούς, για την εκπαίδευση τους, σε θέματα πρόληψης. Η εργασία των μελών της είναι εθελοντική, χωρίς αμοιβή.

 Άμεσος στόχος της Ε.Ο.Ε. είναι η δημιουργία ιστού που θα εξυπηρετεί την αναγνώριση και θεραπεία των προσυμπτωματικών καρκίνων όπως επίσης η εξειδίκευση τοπικών ιατρών της Περιφέρειας στην ανίχνευση αυτών των καρκίνων μέσα από την συμμετοχή τους στους ελέγχους και μετά από ειδικά σεμινάρια που θα γίνουν στους ντόπιους γιατρούς από μεριάς εξειδικευμένων γιατρών, θα προσφέρει τα μέγιστα σε ποιότητα παρεχομένων υγειονομικών υπηρεσιών στο μόνιμο πληθυσμό, της πραγματικά δύσκολης Περιφέρειας .

 http://eoe.healthcare/

 

 

 

Δράσεις υγείας

Ημερίδες δράσεων υγείας στο πανεπιστήμιο. Μάιος 2014

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου με σκοπό την Εθνική Υποδομή Διαχείρισης στο πλαίσιο Υγιεινής Ασφάλειας στην Έρευνα και την Εκπαίδευση στα ακαδημαϊκά Ιδρύματα, σε συνεργασία με τα στελέχη του Ιατρείου του Πανεπιστημίου, προγραμματίζει για το Μάιο 2014

Ημερίδες Δράσεων Υγείας.

Οι ημερομηνίες πραμγατοποίησης και τα θέματα έχουν ως ακολούθως:

14 Μαΐου: Διατροφή- Διαταραχές- Συμπληρώματα

21 Μαΐου: Πρώτες Βοήθειες

28 Μαΐου: Κατάχρηση- Εθισμός

Ημέρα διεξαγωγής των Ημερίδων είναι η Τετάρτη και ώρα έναρξης 9:30

  • Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
  • Στο τέλος αυτών θα δωθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

 

Συνημμένα: Δράσεις Υγείας Μάιος 2014.zip zip 
   

 

 

 

 

 

 

erasmus w elke w MODIP wide KEDIBIM

Γ Ρ Η Γ Ο Ρ Η   Π Ρ Ο Σ Β Α Σ Η

Μηχανοργάνωση

Βιβλιοθήκη

it modip

diaugeia

MKE

SYNHGOROS

gym