Ακαδημαϊκά θέματα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ  ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Στα πλαίσια του ερευνητικού έργου: C.W.- SMILE

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ 2020, ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ, 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020, 11 Π.Μ. ΈΩΣ 14 Μ.Μ., ΜΕ ΘΕΜΑ: «H ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ»

Αξιότιμες-οι Κυρίες-οι, το Ερευνητικό Έργο C.W.-SMILE, το Χαμόγελο του Παιδιού και το Πάντειο Πανεπιστήμιο, σας ανακοινώνουν ότι την 12η Αυγούστου 2020 και ώρα 11 π.μ. θα διεξαχθεί η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ 2020, ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ, με θέμα: «H ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ»

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε για να παρακολουθήσετε ηλεκτρονικά την Ημερίδα, στην οποία συμμετέχουν καταξιωμένοι Επιστήμονες στο πεδίο της παιδικής ευημερίας. Είσοδος Ελεύθερη και Δωρεάν. 

Που αποσκοπεί η Ημερίδα αυτή; Η ημερίδα αυτή αποσκοπεί στο να διερευνηθεί η παιδική ευημερία, στην περιοχή της Αττικής, σφαιρικά και πολυδιάστατα, καθώς επίσης και στο να αποκαλυφθούν οι προοπτικές βελτίωσης της.

Που απευθύνεται η Ημερίδα αυτή; Η ημερίδα αυτή απευθύνεται σε Φοιτητές, Γονείς, Δασκάλους, Εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Επιστήμονες στο πεδίο της Ποιότητας της Ζωής, κ.α..

Ομιλητές:

Οι ομιλητές αποτελούνται από την Δρ. Λεριού Ειρήνη, Επιστημονική Υπεύθυνη και Project Manager στο ερευνητικό έργο C.W.-SMILE, την κα. Γροσδάνη Χαρά, Κοινωνική Λειτουργός, Συντονίστρια Κοινωνικής Υπηρεσίας στο Χαμόγελο του Παιδιού, Εκπρόσωπος σε θέματα Επικοινωνίας και Διαχείρισης, αναφορικά με το ερευνητικό έργο C.W. –SMILE του αξιότιμου κύριου Κώστα Γιαννόπουλου (Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού και Project Manager του ερευνητικού έργου C.W. –SMILE) και από άλλους διακεκριμένους ειδικούς στον χώρο, από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η Επιστημονική Επιτροπή:

  • Λεριού Ειρήνη, Επιστημονική Υπεύθυνη και Project Managerστο ερευνητικό έργο C.W.-SMILE
  • Τασόπουλος Αναστάσιος, Καθηγητής στο τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Η Οργανωτική Επιτροπή:

  • Λεριού Ειρήνη, Επιστημονική Υπεύθυνη και Project Managerστο ερευνητικό έργο C.W.-SMILE
  • Γροσδάνη Χαρά, Κοινωνική Λειτουργός, Συντονίστρια Κοινωνικής Υπηρεσίας στο Χαμόγελο του Παιδιού, Εκπρόσωπος σε θέματα Επικοινωνίας και Διαχείρισης, αναφορικά με το ερευνητικό έργο C.W. –SMILE του αξιότιμου κύριου Κώστα Γιαννόπουλου (Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού και Project Manager του ερευνητικού έργου C.W. –SMILE)

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
-------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
-------------------------------------------------------

Εάν συνδέεστε για πρώτη φορά, παρακαλούμε συνδεθείτε περίπου 15 λεπτά νωρίτερα  για να αντιμετωπίσουμε τυχόν δυσκολίες.

  • Για να συνδεθείτε στην Τηλεδιάσκεψη, παρακαλούμε ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται στον επισυναπτόμενο οδηγό με τίτλο «Οδηγίες σύνδεσης_SmileAcademy».
  • Σε περίπτωση που συναντήσετε δυσκολίες κατά τη σύνδεσή σας:

-        Ανατρέξτε στον επισυναπτόμενο οδηγό με τίτλο «Συχνές ερωτήσεις και προβλήματα σύνδεσης_Smile Academy»

-        Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε δυσκολίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε στη Δώρα Θανοπούλου (Το Χαμόγελο του Παιδιού, Υπεύθυνη «Smile Academy») στο 6985635584)

 

Για περισσότερες πληροφορίες σας παρακαλούμε ανατρέξτε εδώ:  http://www.childrenwelfaresm.com/el/events 

 Επιστημονικά Υπεύθυνη του C.W.- SMILE,

Δρ. Ειρήνη Λεριού

 Η εκδήλωση στο fb: https://www.facebook.com/events/293117575466088/

erasmus w elke w MODIP wide KEDIBIM

Γ Ρ Η Γ Ο Ρ Η   Π Ρ Ο Σ Β Α Σ Η

Μηχανοργάνωση

Βιβλιοθήκη

it modip

diaugeia

MKE

SYNHGOROS

gym